Passie & Inspiratie

Ons verhaal

Passie voor bier

Sociaal gebrouwen, sociaal gedronken

Bred Beers heeft passie en liefde voor het delen van heerlijk bier. Het mooie van bier is dat het niet alleen een drankje is, maar een cultureel fenomeen dat mensen verbindt. De diversiteit aan bier zorgt dat er voor ieder wat wils is en dat we samen met bier momenten kunnen delen. Bier kan leiden tot boeiende gesprekken en onvergetelijke herinneringen en dat is precies waar Bred Beers voor staat.

We vinden dat niet alleen het drinken toegankelijk moet zijn voor iedereen, maar ook het brouwproces. Dat is de reden dat wij ervoor kiezen om ons bier te laten brouwen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, want er mag geen enkel talent onbenut worden gelaten! Bred Beers is voor iedereen: vanaf het brouwen tot het moment van het samen genieten van ons heerlijke bier.

Inspiratie tegen verspilling

Brood als belangrijk ingredient

Bred Beers gaat verder dan alleen het brouwen van smaakvol bier.

We zijn gedreven voor duurzaamheid. Elke slok van ons bier vertelt het verhaal van onze toewijding aan het verminderen van voedselverspilling. We willen bewustwording creëren dat er nog steeds te veel voedsel wordt verspild, terwijl de mogelijkheden van verloren grondstoffen kunnen leiden tot het onderdeel worden van een prachtig nieuw product.

Onze mascotte Bred is de held die het verloren brood redt, bestemd voor ons smaakvolle bier.

0
Sneetjes brood gered
0
Verkooppunten
0+
Bred Beers sociaal gedronken
Onze smaak

Ontdek onze bieren

Ontdek de unieke smaakbeleving van Bred Beers, waar ieder bier is gebrouwen vanuit passie en toewijding! Laat je verrassen door het uitgesproken karakter van ons bier. Elke recept is samengesteld door internationale experts met oog voor kwaliteit. Proef onze bieren bij voorkeur in goed gezelschap en geniet van de rijke smaak van Bred Beers.

Onze Verkooppartners

Bred Beers bij jou in de buurt!

Geen webshop, goed gezien! Bred Beers stimuleert gezelschap en genieten met vrienden of bekenden. Of je nu op zoek bent naar een gezellig café, een lokale slijterij of een trendy restaurant: je vindt Bred Beers op verschillende locaties door heel het land. Ga er op uit met elkaar, maak herinneringen en geniet van Bred Beers.